2024. JANUÁR 27-28. (SZOMBAT-VASÁRNAP)
Vadételspecialitások az Öreg Tanyacsárdában
Kakukkfű, boróka, rozmaring, csipkebogyó – ellenállhatatlanná teszik a vadételeket. Séfjeink kifinomult érzékkel illesztik a fűszereket a vadhúsokhoz, hiszen a lényeg az, hogy a fűszerek az ételek karakterét kiemeljék, ahelyett, hogy elnyomnák a vadhús jól ismert zamatait. Vadász barátaink már lesben állnak, hogy a legszebb vadakat hozzák be a konyhánkra. Mi pedig már alig várjuk, hogy a nyitás hétvégéjén elkészíthessük Önöknek a legfinomabb ételspecialitásokat.
Íme a hétvégi ajánlatunk:
Leves:
Újházi fácánleves daragaluskával
Vadételek:
Szarvasbélszínérmék gratinírozott burgonyával, erdei gyümölcsökkel
Tűzdelt szarvasfilé Erdész módra, párolt rizzsel, hercegnőburgonyával
Vaddisznósült édesburgonyával, rozmaringos jussal
Nyúl vadasan, zsemlegombóccal
Gemenci szarvasragu dödöllével
Desszert:
Aranygaluska vaníliamártással
Gesztenyés rakott palacsinta csokoládémártással
Február 3-án és 4-én borjúhúsból készült ételek az Öreg Tanyacsárdában!
Február 14-én Valentin Nap az Öreg Tanyacsárdában! Évről évre várjuk azokat a párokat (vagy családokat) akik szeretnének
egy kellemes, hangulatos estét eltölteni az Öreg Tanyacsárdában. A romantikus dalokat, a meghitt hangulatot Németh Zsolt gitárművész biztosítja.Hozza el párját Ön is!
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.