2018. JANUÁR 27-28. SZOMBAT-VASÁRNAP
A nyitás hétvégéjén fácán ételeket készítenek séfjeink. Hogy fácánra vadászni, vagy a fácánból ételeket készíteni jobb mulatság-e azt döntse el mindenki vérmérséklete szerint. Abban minden bizonnyal egyet értünk, hogy a fácán omlós húsából készült leves igazán mennyei étel.
Jöjjön el és kóstolja meg ezeket a különleges ételeket!
Ízelítőül étlapunkról:
Újházi fácánleves házi finommetélttel
Tűzdelt fácáncomb magvas túrógombóccal, erdei gyümölcsmártással
Rokforttal, fügével töltött fácánmell rántva, burgonyafánkkal, hideg ribizlimártással
Konfitált fácánmell töltött tésztával, vadgombaraguval
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.