NYITVATARTÁS: MINDEN NAP 11:00 - 21:00 óráig

Édesvízi halakból készült ételek az Öreg Tanyacsárdában november 18-19.

programajánló - Magyar halakból készült specialitások napja
11:00

2017-11-18

To

2017-11-19

2017. november 18-19. (szombat-vasárnap)

Köszöntse nálunk Erzsébet és Katalin nevű ismerőseit, rokonait finom halételekkel! A jó hangulatot cigányzenekarunk biztosítja (szombat este és vasárnap délben).

Ízelítőül étlapunkról:

  • Haltepertő csípős paprikakrémmel, zöldségekkel
  • Tejfölös- citromos harcsaleves          
  • Filézett pontyhalászlé házi gyufatésztával   
  • Pontyfilé kapros- paprikás haltejraguval, házi laskatésztával                      
  • Pisztrángfilé mandulás bundában, sült körtével és burgonyapürével          
  • Grillezett harcsa kolbászkák hagymás- tejfölös dödöllével 
  • Harcsasteak grillezve, kefíres-gyümölcsös salátahalommal 
  • Bőrén pirított fogasfilé zöldséges lasagneval, bazsalikomos paradicsomraguval   
  • Süllő roston egészben sütve körettel és tartármártással           
  • Egészben sült pisztráng vajas zöldségszalmával, hordóburgonyával          
  • Túrógombóc mandulás prézlivel, eperfagylalttal málnaöntettel      
  • Diós Palacsinta puncsmártással, csokifagylalttal     
  • Feketeerdő pohárkrém          
  • Gesztenyepüré tejszínhabbal  
  •  
    Bemutató videónk
 
 
hungaryGermanEnglish

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom