2020. FEBRUÁR 1-2. SZOMBAT-VASÁRNAP
A nyitás hétvégéjén fácánból, gyöngytyúkból és fürjből készítenek ételeket séfjeink, melyek felmelegítik a testet és a lelket egyaránt. Különleges delikát finomságok, melyek a legjobb ételek egyikei, ezért vannak jelen minden híres konyha ünnepi menüsorában. Mi is ezért választottuk az újranyitás alkalmából.
Ízelítőül ételeinkből:
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.