2023. MÁRCIUS 11-12. szombat-vasárnap
KACSAHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELSPECIALITÁSOK AZ ÖREG TANYACSÁRDÁBAN
Ezen a hétvégén kacsahúsból készült ételek szerepelnek a napi ajánlatunkon. Több országban kedvelt étel a kacsa, de a magyar tanyasi kacsa ízével nem veszi fel a versenyt egyik sem. Csárdánkban az ételek készítése során megmarad a kacsa jellegzetes kedvelt íze. A fűszerekkel is csínján bánunk, hogy a zamatos kacsacomb, kacsamell, kacsamáj saját íze kiteljesedjen.
Ízelítő a kínálatunkból:
– Almás-tejfölös kacsa becsinált leves
– Kacsalakoma rántott májával
– Konfitált kacsamell mézes cseresznyeraguval, burgonyapürével és batáta hasábokkal
– Fokhagymás kacsacombok hagymás tört burgonyával, párolt káposztával
– Kacsazúza pörkölt túrós galuskával
– Pecsenye kacsamáj rántva rizi-bizivel és tartármártással
– Sertésszűzérmék roston, hagymás kacsamájjal és fűszeres steak burgonyával
… akinek a kacsa nem a kedvenc étele, annak javasoljuk:
– Fejtett bableves füstölt csülökkel
– Fogasszeletek sörtésztában petrezselymes burgonyával
– Harcsaszeletek rántva sült burgonyával, vitaminsalátával
– Velőrózsa rántva párolt rizzsel és sült burgonyával
– Grillezett jércemell trópusi gyümölcsökkel és burgonyapürével
… és a kihagyhatatlan:
– Aranygaluska vaníliamártással
– Sajttorta áfonyamártással és málna fagylalttal
– Gesztenyepüré tejszínhabbal
Jöjjön el Ön is!
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.