Pályázat

Magyar halakból készült ételek az Öreg Tanyacsárdában

11:00

2019-05-19

2019. május 19. (vasárnap)

A magyar hal: minőségi, őshonos, egészséges és persze nagyon finom. Óriási mennyiségű Omega-3 és Omega-6 zsírsavat tartalmaz, de mi nem érjük be ennyivel: készítünk filézett pontyhalászlevet házi gyufatésztával, ami mindig nagy kedvenc nálunk. Van, aki a pontyra esküszik, van, aki a harcsára, a legjobb ízhatás elérése érdekében mi mindegyikből teszünk bele bőven. Elkészítése közben adunk hozzá jó makói hagymát, kalocsai paprikát, tálaláskor pedig hazai borokkal kínáljuk vendégeinket!

Ízelítőül étlapunkról:

  • Filézett pontyhalászlé házi gyufatésztával
  • Serpenyős pontyfilé
  • Harcsaszeletek cukkinis tempurában, mentás-tejszínes epermártással
  • Bőrén pirított fogasfilé paradicsomos rizottóval, pirított morzsás, színes spárgával
  • Amurszeletek kapros paprikaszósszal, túrós csuszával

Várunk mindenkit szeretettel!

 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom