2019. május 19. (vasárnap)
A magyar hal: minőségi, őshonos, egészséges és persze nagyon finom. Óriási mennyiségű Omega-3 és Omega-6 zsírsavat tartalmaz, de mi nem érjük be ennyivel: készítünk filézett pontyhalászlevet házi gyufatésztával, ami mindig nagy kedvenc nálunk. Van, aki a pontyra esküszik, van, aki a harcsára, a legjobb ízhatás elérése érdekében mi mindegyikből teszünk bele bőven. Elkészítése közben adunk hozzá jó makói hagymát, kalocsai paprikát, tálaláskor pedig hazai borokkal kínáljuk vendégeinket!
Ízelítőül étlapunkról:
Várunk mindenkit szeretettel!
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.