SOBRI Halnapok az Öreg Tanyacsárdában Okt. 19-20.

11:00

2019-10-19

To

2019-10-20

SOBRI HALNAPOK       2019. október 19-20. (szombat-vasárnap)

A „Sobri-féle” halászlé már fogalommá vált. Ezekben a napokban e jellegzetes íz mellett még számos hal-ételspecialitást kóstolhatnak a vendégek. A hangulatot az étteremben saját cigányzenekarunk műsorával emeljük esténként. A halnapok ételkínálatát, az ételspecialitásokat halétlapon szerepeltetjük, melyet kifejezetten erre az eseményre készítünk el.

Sobri Józsi bácsival évtizedekig együtt főztük a halászlevet és a mai napig az ő receptjét követjük.
A Sobri halászlé titka a ponty, ami soha nem iszapos ízű, a nagybaracskai fűszerpaprika, egy adag humor és csipetnyi kópéság… Józsi bácsi már sajnos nincs közöttünk, de vendégszeretetét és főztjének jellegzetes ízét igyekszünk felidézni erre a hétvégére.

Étlap ajánlatunkból szemezgetve:

  • Ropogós haltepertő makói lilahagymagyűrűvel, csípős paprikakrémmel
  • Sobri-halászlé házi gyufatésztával
  • Pontyfilé roston, lecsós karikaburgonyával
  • Tejfölös harcsafilé szalonnás burgonyával, sült paradicsommal és paprikával
  • Fogasfilé Kárpáti módra
  • Pisztrángtekercs roppanós zöldségszalmával, petrezselymes burgonyával, citromos vajmártással

Jöjjön el Ön is és kóstolja meg a finom halételeket!

 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom