SOBRI Halnapok az Öreg Tanyacsárdában Okt. 23-24-25.

11:00

2020-10-23

To

2020-10-25

SOBRI HALNAPOK       2020. október 23-24-25. (péntek-szombat-vasárnap)

A „Sobri-féle” halászlé már fogalommá vált. Ezekben a napokban e jellegzetes íz mellett még számos hal-ételspecialitást kóstolhatnak a vendégek. A halnapok ételkínálatát, az ételspecialitásokat halétlapon szerepeltetjük, melyet kifejezetten erre az eseményre készítünk el.

Sobri Józsi bácsival évtizedekig együtt főztük a halászlevet és a mai napig az ő receptjét követjük.
A Sobri halászlé titka a ponty, ami soha nem iszapos ízű, a nagybaracskai fűszerpaprika, egy adag humor és csipetnyi kópéság… Józsi bácsi már sajnos nincs közöttünk, de vendégszeretetét és főztjének jellegzetes ízét igyekszünk felidézni erre a hétvégére.

Étlap ajánlatunkból szemezgetve:

  • Ropogós haltepertő makói lilahagymagyűrűvel, csípős paprikakrémmel
  • Sobri-halászlé házi gyufatésztával
  • Filézett vegyes hallé (harcsa, ponty) házi gyufatésztával
  • Tejfölös harcsafilé szalonnás burgonyával, sült paradicsommal és paprikával
  • Bőrén pirított süllőfilé fokhagymás kagylóval, parajos házi metélttésztával
  • Fogasfilé roston, kapros-tejszínes garnélarákkal, rántott pontytejjel, édesburgonyával
  • Vargányagombás harcsapaprikás túrós csuszával, serpenyőben tálalva
  • Nyelvhalfilé roston, grillezett ananásszal, királyrákkal, céklás burgonyapürével, hollandi mártással
  • Lazacsteak sous vide sütőtökös pürével, grillezett zöldséggel, ezerjó mártással
  • Házi madártej vaníliafagylalttal

Jöjjön el Ön is és kóstolja meg a finom halételeket!

 

 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom