Ételeiben nem lehet csalódni.
A szakácsmesterséget nem csak magas színvonalon műveli, de több szinten oktatja is, sikereit számos díjjal jutalmazta a szakma.
1976 január 1-től a Tanyacsárda tölti ki a mindennapjait. E mellett szaktudása mélyítése céljából, később meghívott vendégként nagyon sokat dolgozott külföldön. Több alkalommal volt Svájcban magyar napokon, Drezdában disznótorost készített a kinti magyaroknak, Amerikában Lukács Istvánnal dolgozott, a legemlékezetesebbeket kiemelve.
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.