Pig-killing with show kitchen, horse show and riding in horse-drawn carriages at the New Tanyacsarda

11:00

2019-12-30

11.00   Arrival, Welcomenew tanyacsarda 29
In the csarda the works are controlled by the pig-sticker and the guests can see the preparation of the traditional dishes.

12.00 Taster
We are making roasted blood, roasted liver, which the guests can taste in the late morning.

The guests can get acquainted with the processes: with the filling of chitterlings and sausage.

From 13.30 horse-carriage riding and horse show

15.30   Lunch with traditional pig-killing feast dishes:Disznótor
Menu:
Pig-backbone soup
Pig-sticking platter: roast, chitterlings, roasted sausage, stewed cabbage, mashed potatoes
Doughnuts with apricot jam

During the lunch the guests are amused by our Gipsy band.

Price of the programme:    8.500.-HUF/adult
6.500.-HUF/child (between 4 and 14 years old)
(The above price consists of taster, the horse show and also the lunch.)

More information, booking on the accessibilities below! 

 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom