2022. november 26-27. (szombat-vasárnap)
András napja közeleg, mely hagyományosan összefonódott a disznóvágások kezdetével. A hideg megérkeztével ezen a hétvégén séfjeink is disznótoros ételek széles kínálatát varázsolják az asztalokra. Szokás szerint elkészítjük a FRISS, HÁZI DISZNÓTOROS TERMÉKEINKET és az ízeket nem csak csárdánkban, hanem otthon is élvezhetik.
A séfek az alábbi finomságokat készítik el:
Kocsonya (sertéscsülök, fül, láb, főtt tojás)
Kóstoló a friss disznóságokból: (disznósajt, kenőmájas, tepertő, fokhagymás abált szalonna)
Orjaleves házi sifli tésztával, ecetes tormával
Szíve-nyelve leves, cecei almapaprika csíkkal
Hagymán sült vér csípős paprikával, fűszeres burgonyával
Csülkös májpörkölt savanyú hagymával
Disznótoros töltött káposzta tejföllel, kolozsvári szalonnával
Köményes sült oldalas, párolt lila káposztával, hagymás tört burgonyával
Töltött sertés dagadó, velesült burgonyával
Bozsó János kedvenc böllértálja hordóban érlelt savanyúkkal
(májas és véres hurka, sült kolbász, lacipecsenye, tepsis burgonya)
Desszertek:
Barackízes fánk porcukorral
Diós-mákos bejgli
Szilvalekváros gombóc citrusos mákbundában vaníliamártással
Aranygaluska borhabbal
Narancsos-mézes birskompót
Kézműves termékeink elvitelre:
Disznótoros kolbász (nyersen)
Disznótoros rizses hurka (nyersen)
Disznótoros zsemlés-véres hurka (nyersen)
Házi füstölt májas
Disznósajt
Szeretettel várjuk Vendégeinket!
Javasoljuk, hogy foglaljanak asztalt előre a +36 76/356-010-es telefonszámon vagy a tanyacsarda@tanyacsarda.hu e-mail címen!
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.