NYITVATARTÁS: MINDEN NAP 11:00 - 22:00 óráig

Bemutatkozás

Tanyacsárda Étterem, Programcentrum, Lovasfarm, Vendégház

Tulajdonosok_2

Szeretettel várjuk Önöket Lajosmizsén! Jöjjenek el hozzánk és kóstoljanak bele a vidék igazi ízébe!

"Az Év Vendéglátója díj" 2017-ben

bemutatkozunk 1A Budapesttől 71 km-re elhelyezkedő Öreg Tanyacsárda már több, mint 45 éve fogadja vendégeit az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában. A faházas büféként indult vendéglátóhely mára hazánk egyik leghíresebb éttermévé nőtte ki magát: hírét már messze elvitték az ország minden tájáról érkező hazai, valamint a külföldi vendégek.

A csárda magyaros jellegű, kitűnő konyhája joggal érdemelte ki az „Év vidéki étterme” díjat (1999, 2002, 2004, 2006, 2008, 2011), s a cég emellett számos gasztronómiai versenyen és kiállításon nyert nemzetközi elismerést (Védnöki tábla, Aranybika, Chevalier- Maison de Qualité, Chaîne des Rôtisseurs, Top 10). A vendéglátó szakma a Tanyacsárda éttermet Magyarország legjobb éttermei közé választotta és 2005-ben a maximális három csillaggal tüntette ki. 2007-ben, 2011-ben és 2015-ben a Magyar Turizmus Zrt.-től a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, illetve a Rozmaring Díjat kapta meg és 2017-ben a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított, „Az év vendéglátója” díjat nyerte el.

bemutatkozunk 2A mesterszakácsok ételspecialitásai mellett - immár hagyományossá váló - gasztronómiai rendezvénysorozattal várjuk itt a vendégeket. Az ünnepekhez, jeles napokhoz kötődően invitáljuk a programokkal színesített (lovasbemutató, ökörsütés, pusztaolimpia) gasztronómiai élvezetekre az érdeklődőket: megrendezzük a Sobri Halnapokat, a Szüreti mulatságot, az András naphoz kötődő disznótort és még számtalan más olyan rendezvényt, ahol a kulináris élvezetek kedvelői egészen biztos megtalálják a számításukat. Az étterem minden nap 11-22 óráig várja vendégeit (télen 11-21 óráig), ahol a kellemes hangulatot az esténként játszó cigányzenekar teremti meg.

bemutatkozunk 3Az Új Tanyacsárda Lajosmizse Budapest felé eső részén található, mintegy 50 hektárnyi területen. Az idelátogató vendégek a híres magyaros ízek mellett a hagyományokat idéző programok közül is választhatnak: a magyaros folklórprogram, a cigány show és a Mizsei Lajos-avató megtekintése érdekes látnivaló a hazai és a külföldi vendégek részére egyaránt. Itt lehetőség van romantikus utazásra nosztalgiagőzössel; ökör-, malac- és csirkesütésre nyárson; parasztlakodalmas folklórműsorra, vendégül láthatja Önöket a cigány vajda, és részesei lehetnek egy amolyan igazi magyaros gulyáspartinak is.

bemutatkozunk 5Lovas telepünk lóállománya ma már több, mint 110 lóból áll: a telepen megtalálhatóak a magyar félvér és a lipicai fajták. Ez a lovastelep szintén számtalan lehetőséget rejt magában: lovaglás, lovasbemutató, éjszakai lovas show tábortüzes boszorkánytánccal, a puszta homokbuckái közötti kocsikázás színesíthetik itt a családok és csoportok programját. A fedett tribünről több százan nézhetik végig a homokos talajú pályán zajló lovasbemutatót, ahol a maradandó élményt nyújtó méneshajtás mellett megcsodálhatják a Pusztaötös bemutatóját, a négyesfogat hajtását, a szamáridomítást, és a csikósok ügyességi feladatait.  A csárda területén a vendégek megismerkedhetnek az őshonos magyar állatokkal is: láthatnak itt szürkemarhát, rackajuhot, szamarat, és a baromfiudvaron pulykát, kacsát, gyöngytyúkot.

bemutatkozunk 4

Lipicai és magyar félvér tenyészetünk van. Évente átlagosan 15 csikó születik. Nagyobb részük lipicai fajta. A tenyésztés feladata, hogy utánpótlást képezzünk a lovasbemutatókhoz és hogy fogat és hátaslovakat állítsunk elő értékesítésre.

Tenyészetünkből kikerült lipicai és félvér fogatlovak a magyar és külföldi kettes- és négyesfogatokat erősítik. Továbbá hobby céloknak is megfelelnek. Magyar félvér lovaink alkalmasak hobby hátasnak és fogat lónak. Évente átlagosan 10-15 lovat értékesítünk. A csikók felnevelése ménestartásban történik. Napi 4-5 kilométert mozgatjuk a csikókat, mély homok terepviszonyok között.

Vevőkörünkből pozitív visszajelzéseket kapunk a lovaink jó szervezeti szilárdsága miatt. Telepünkön folyamatosan vannak fogat- és hátaslovak előkészítve értékesítésre.

 

Mesterszakácsaink látványkonyhával fogadják a vendégeket.grillparty

Kemencében libamáj sül.
Nyárson forgatják a malacot és a csirkét.
Szabad tűznél gulyás fő bográcsban.
Grill-kocsin sütik a rostonsülteket, büféasztalról kínálják a házi savanyúságokat és a desszerteket.

Ez a program kitűnő kiegészítője vállalati rendezvényeknek, termékbemutatóknak, társas összejöveteleknek.

lezerharc 1Bárki nagyon jót játszhat, hölgyek, urak, kicsik és nagyok, mozgékonyak és kicsit lustábbak is.

A játékot két vagy több csapat játszhatja egyszerre, a játéktípusok szinte végtelen lehetőségével. A játékmester különböző számú csapatokat alakíthat ki, amiket akár játék közben is lehet variálni, amennyiben a klasszikus kétcsapatos játék már unalmas. A csapatokon belül különböző státuszokat kaphatnak a játékosok, amelyek befolyásolják az általuk használt felszerelések tulajdonságait (felprogramozását).

lezerharc 2Az általunk használt csúcstechnikával szerelt fegyverek különféle több módon állítható effekteket adnak lövés, illetve találat esetén. Ez ad információt arról, hogy a leadott lövés (mivel nem látható) célba talált-e, illetve a kapott lövések számától függően valaki sérült, vagy el kell hagynia a játékteret, mert kifogyott az "életekből".

A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan!

Min. 10 db, max. 100 db felszerelés bérelhető.

Érkezés az Új Tanyacsárda parkolójába, ahol lovas kocsik várják az érkezőket. A vendégek kocsikra szállnak és megkezdődik a kb. 10 km hosszú kocsikázás, melynek folyamán gyönyörködhetnek a puszta változatos és szebbnél szebb látnivalóiban. Majd érkezés egy paraszttanyára, ahol a tanyagazda pálinkával, a háziasszony pedig pogácsával fogadja a lovas kocsival érkezőket.Turos_batyu1

A vendégeknek bemutatja a „birodalmát” és meghívja látogatóit egy magyaros ebédre, mely mellé saját érlelésű borát kínálja.

 Menü:

parasztos húsos tál- hideg libamáj
paprika, paradicsom, uborka, hagymakarikák
vegyes sajtízelítő, kőrözött
ízes bukta
gyümölcstál
kávé, bor, szódavíz

A program kb. 3 óra hosszan tart.

Játékos főzőtanfolyam ebéddel vagy vacsorával egybekötve

fozotanfolyam 1Ez az a program, ahol a vendégek kemencében és nyárson sütnek, bográcsban főznek. Mindezt egy hamisítatlan eredeti parasztkörnyezetben teszik.
Vendégeink kötényeket és késeket kapnak. Mindenki segít a főzésben. Részben nyers és ahol ezt igényli, előre főzött anyagokkal dolgoznak a résztvevők.

Mesterszakácsunk segítségével bográcsgulyást főzünk szabad tűznél, hozzá finom házias kenyeret sütünk. A vendégek a nyersanyagokat hámozzák, aprítják, csipetkét készítenek. A fűszerezésben a főszakács is segít. Igény esetén cserépedényben töltött káposztát készítünk vagy csirkét sütünk nyárson. Emellett számos más étel közül is választhatnak, hogy mit szeretnének elkészíteni. Desszertnek az asztalra a Tanyacsárda specialitása, a tejes pite kerül.

fozotanfolyam 2

A munka után következik az ízletes ebéd vagy vacsora, melyben szerepel a v

endégek közreműködésével készült ételsor is. Cigányzene mellett, jó hangulatban fogyasztják el saját főztjüket a "profi szakácsok".

5-10 főtől akár 300 főig szervezünk főzőversenyt. 10-15 étel egyidejű elkészítése is lehetséges.

A program lovasbemutatóval kombinálva is megrendelhető.

gulyás party  2Érkezés az Új Tanyacsárda parkolójába. A buszokat csikósok fogadják, majd kiszállás után a vendégeket a csárda udvarán vagy a nyári szín alatt frissen sült pogácsával és pálinkával kínáljuk.

Pusztai kocsikázás az alföldi táj homokbuckái között lovas kocsikkal.
Méneshajtás, majd a vendégek átsétálnak a tribünhöz. A ménesgazda fajtaismertetést tart a lóállományról és az őshonos magyar állatokról, a rackajuhról és a magyar szürkemarháról.

Ezután zeneszóra felvonulnak a szereplők lovakkal, hintókkal, ökrös fogattal és köszöntik a vendégeket. A lovasbemutató következik - pusztaötös, négyes fogathajtás, csikósok ügyességi feladatai, szamáridomítás stb.
A vendégek a csárda udvarára sétálnak, ahol a gulyás bográcsban fő. Ebéd cigányzen

gulyás party 1

ével az étteremben.

Magyaros gulyásparti menüje:

hideg paraszttál
bográcsgulyás szabad merítéssel
lángoló tejes pite
bor karafból, amennyi jól esik

Ebéd után búcsú a csárdától és a pusztától vagy részvétel egy délutáni programon.

nosztalgia gozos 1A Nosztalgia gőzös a budapesti Nyugati pályaudvar Ferenc József várójától vagy rövidebb útvonalat választva az üllői állomásról indul. A vonat személyzete is eredeti kosztümben teszi hitelessé a múltba történő utazást. A vagonok berendezése, hangulata a század eleji emlékeket idézi. A vendégeket útközben hideg falatokkal kínálják, és közben tangóharmonikás szórakoztatja őket. A lajosmizsei érkezéskor csikósok állítják meg a vonatot, majd egy-két hölgy-utast "elrabolva" fűszerezik izgalommal a hangulatot. A többieket lovas kocsik szállítják a lovasbemutató színhelyére. A bemutató után a vendégek a Tanyacsárdában fogyasztják el az ebédjüket vagy vacsorájukat. Kapcsolható még a programhoz egy eredeti autentikus parasztlakodalom is, kiegészítve a tradicionális élménysort a magyar pusztában.

okorsutes 1Gazdag és ízletes menü "Kerti parti" jellegű estékre, tábortűzzel, romantikus, látványos egyedülálló élmény!
Szakácsaink a vendégek előtt nyárson forgatják az ökröt. A vendégek besegíthetnek a nyárs forgatásába és az ökör ünnepélyes felszelésébe.

Menüajánlatunk:
- mizsei raguleves
- tűzdelt ökörsült párolt káposztával, magyaros tört burgonyával
- lángoló tejes pite

Nagyobb létszámú csoportok részére ajánlott program.

A pusztakaland elnevezésű új programunk célja egy olyan élményprogram megszervezése, lebonyolítása, melyben a résztvevők kisebb-nagyobb csapatokat alkotva teljesíthetik a különböző feladatokat, amelyek: fizikai kihívásokat tekintve könnyedek, szórakoztató elemeket tartalmaznak.

Játék menete:
A játékosok csapatokba szerveződnek és indulnak a játékok. A játékok között a csapatok folyamatosan forognak, mindenki kipróbál mindent.
Vezetéstechnika – Trabant pálya

trabantszlalomTrabantszlalom
Jó móka kipróbálni és nosztalgiázni egy régi NDK-s járművel. A trabantszlalom egy ügyességi feladat, mely során egy akadálypályát kell teljesíteni – hibamentesen.
Tapasztalatból mondjuk, mindenkinek tetszeni szokott.

Óriás trabant puzzle
Trabant transzfer
Trabant rally
Trabant festés

2. Terepjáró pálya

terepjáróVezetéstechnikai pályánkon, tapasztalt oktatóink segítségével gyakorolhatják vendégeink a veszélyesnek tűnő dőlésszögek határait súrolva, a terepen felmerülő bonyolultabb helyzetek megoldását, ügyeskedhetnek a kijelölt kapuk között. Mindenki kipróbálhatja milyen egy igazi terepjárót vezetni terepen.

3. Kerékpáros pálya - Fordított kormányzású kerékpár, Csiga Bringa, Tandem kerékpár

„Fordított kormányzású kerékpár”
„Csiga-bringa”
„Tandem kerékpár”

Katapultok ligája
A méretes, régmúltat felidéző darabokat sokkal szelídebb célra fogjuk be. E fából készült gigászi szerkezeteket először a csapatok összeállítják egy rajz segítségével (kb. 40 perc), majd célba lövési tudásukat tehetik próbára.

quadozásQuadozás
Az egyre népszerűbb négykerekű terepmotorokkal ismerkedhetnek meg a kijelölt pályákon, természetesen megfelelő oktatás után. A járművek vezetése nem jelent problémát, hölgyek részére is ajánlott s maradandó élményt biztosít az összes résztvevő számára. Több száz fős rendezvény esetén pár darab quad is tökéletes élményt nyújt több órás program esetén.

Íjászat – világbajnok vezetésével
Lehetőséget kínálunk az ősi fegyver kipróbálására. Ehhez biztosítjuk az íjakat, nyilakat, vesszőfogókat, céltáblákat, oktatókat. Mindenkinek segítünk, hogy sikerélményben legyen része az íjfeszítésben (kisgyermekek, hölgyek, férfiak).

lezerharc 1Lézerharc – a kiserdőben – külön pontban fent van már, de ide is javasoljuk

Bárki nagyon jót játszhat, hölgyek, urak, kicsik és nagyok, mozgékonyak és kicsit lustábbak is. A játékot két vagy több csapat játszhatja egyszerre, a játéktípusok szinte végtelen lehetőségével. Az általunk használt csúcstechnikával szerelt fegyverek különféle több módon állítható effekteket adnak lövés, illetve találat esetén. Ez ad információt arról, hogy a leadott lövés (mivel nem látható) célba talált-e, illetve a kapott lövések számától függően valaki sérült, vagy el kell hagynia a játékteret, mert kifogyott az "életekből". A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan!

Buborékfoci

buborékfociA buborékfoci játékszabálya megegyezik a fociéval egyetlenegy apróságnak nem mondható különbséggel a játékosok szabadon és büntetlenül mehetnek egymásnak, lökhetik fel egymást. Az „ördögi” szerkezet, maga a ballon megvédi viselőjét minden sérüléstől, horzsolástól, balesettől. A játékosokat nyaktól térdig a ballon védelmét élvezik, így minden nemű ütközés, csel élménnyé válik.

Játékos vetélkedőPusztasí

Csapatokat alakítunk ki, majd névválasztás és csatakiáltás. A versenyszámok győzteseit a helyszínen jutalmazzuk. Jutalmak lehetnek: kis üveges barackpálinka, üveges bor, paprikafüzér, stb.

ALAPJÁTÉKOK

1. Üvegleverés ostorral
2. Patkódobálástű
3. Talicskatolás.
4. Zsákban futás
5. Játék lopóval
6. Pusztasí
7. Tűkeresés a szénakazalban

A puszta olimpia a következő Extra játékokkal egészíthető ki:

Libaterelés „Állati játékok”zsák
Tojássejberolás
Szamár póló „Állati játékok”
Kettesfogat akadályhajtás „Állati játékok”

Az érkező vendégeket pogácsával, pálinkával fogadjuk. Szüreti életkép megjelenítése, szüreti koszorú, szüreti kapu, stb. Az életkép megjelenítésében népviseletbe öltözött lányok és fiúk segítenek.szureti mulatsag 2

A szüreti mustkészítés műveleteinek  (szőlődarálás, és préselés) bemutatása, a munkálatokba a vendégeket is bevonjuk. Az elkészített mustból mindenki maga meríthet. A bográcsokban finom szüreti ételspecialitások készülnek.

A vendégek szórakoztatására lovasbemutatót tartunk, valamint pusztai kocsizásra invitáljuk őket. A jó hangulatról cigányzenekar gondoskodik.

Érkezés egy tanyára, ahol a tanyagazda személyesen fogadja a vendégeket, bemutatja "birodalmát", a gazdaságukat, háziállataikat. A gazda saját termésű borával kínálja a vendégeket és megtanítja őket a lopózás tudományára, a gazdasszony gyümölcsöt kínál. A vendégek kedvük szerint időzhetnek a tágas udvarban.

Majd továbbindulás a lovasbemutató színhelyére, ahol megtekintik a bemutatót és azt követően a Tanyacsárdában fogyasztják el a résztvevők ízletes ebédjüket cigányzene mellett.

A vendégek szállítását vállaljuk az ország bármely pontjáról.

Igény esetén népviseletbe öltözött személyzetcéges rendezvények 6
kíséri a vendégeket.Természetesen a barackpálinka és a frissen sült pogácsa sem hiányozhat a buszról.

Amerikai western party a hamisítatlan magyar pusztán

western party 1Nem csupán lovasbemutatónkat fűszerezzük meg egy eredeti western show-val, de az asztalra is az alkalomhoz illő ételek kerülnek.

A csárda bejáratánál már western hangulat fogadja a vendégeket. Felszolgálóink cowboy stílusban: farmerben, kockás ingben, nyakukban kendővel szolgálják ki a vendégeket. A terítés és a dekoráció hűen tükrözi western kocsmák hangulatát.

Az érkezőket büféasztallal várjuk, amelyen a bivalyhús buciban, ugyanúgy megtalálható, mint a frissen sült tökmagos és túrós pogácsa. A finom ízeket  Whisky-vel, üdítővel és sörrel öblíthetik le a vendégek.
Igény esetén ökröt is sütünk látványban a vendégek előtt, mely elmaradhatatlan része a western partynak. A vendégek segíthetnek az ökör forgatásában és felszeletelésében.

Western ebéd menüje (lehet büféasztalos vagy felszolgált is):

Levesek:

Hideg gyümölcskrémleves
Mexikói jérceraguleves

Főételek:

Colorado csirkeszárnyak chilis mártással
Grill kolbászkák kincskereső salátával
Texas-i pecsenye áfonyás- boros laskagombaraguval
Canada pulykamedalion sült burgonyával
Préri ökörhús párolt káposztával, kukoricás rizzsel (igény esetén: ökörsütés)
Salátabár: friss zöldségek és salátaöntetek

Édességek:

Óriás pite juharsziruppal
Diós guba forró csokival

Programajánlataink délelőttre és délutánra

A vendégek csapatokat alakítanak, egy-egy törzset. Ezek a törzsek vetélkednek a nap folyamán egymással, felváltva az egyes helyszíneken. Minden versenyszámban értékeljük a törzsek teljesítményét, és a nap végén jutalmazzuk.

A törzsek feladatainak a következőket javasoljuk.

Színes vadnyugati programok közül választhatnak a vendégek, úgy mint

Az érkező vendégek öltözékének pontozása
Törzsi arcfestés
Készülődések: indián fejdíszkészítés, tarsolykészítés bőrből, törzsi koszorú készítése
Íjászverseny
Rodeo bika, tehénfejés, lasszódobálás, zsákban futás, tűkeresés szénakazalban, szkander bajnokság
Country táncház
Tűzrakás, kincskeresés,

És még sok más érdekes program.

Western show

A zenés show tartalmazza mindazokat az elemeket, amelyek színessé, gazdaggá teszik a vadnyugatról alkotott képünket. Indián lovasbemutató íjászattal, lándzsadobással. Western falu részlet Cowboyokkal, pisztolypárbajjal, lovas üldözéssel, kötéllel húzatással.

Trükklovaglás látványos elemekkel, tűzön átlovaglás.

Jelmezben, zenével, 4 lovas, 4 lovász-statiszta,

műsorvezetővel: 30 perces

csaladinap 1Ha megtalálta a megfelelő időpontot, és meghatározta a létszámot, akkor hívjon bennünket és bízza ránk a családi nap megszervezését! Az Öreg és az Új Tanyacsárda tágas teraszai, termei, szabadtéri területei kiválóan alkalmasak egy színvonalas rendezvény helyszínének.Ha közösen kiválasztottuk a megfelelő helyszínt, segítünk a program összeállításában. A programokat tudjuk egy koncepció köré csoportosítani, de lehetséges tematizálás nélkül is családi napot szervezni. A lényeg, hogy a vendégek apraja és nagyja jól érezze magát, és egy vidám napot töltsenek együtt.

csaladinap 2Ízelítő a programjainkból, a teljesség igénye nélkül:

• Méneshajtás és lovasbemutató
• Kocsikázás lovas kocsin a pusztában
• Közös főzés a vendégekkel – Főzőtanfolyam vagy főzőverseny
• Arcfestés és kézműves foglalkozás
• Pusztaolimpia – Játékos vetélkedő
• Íjászat – kétszeres világbajnok vezetésével
• Jósnő, Látóasszony jövendőt mond
• Vidámpark kicsiknek és nagyoknak
Rodeó bika,
Felfújható csúszdás akadálypálya,
Légvár,
Élő csocsó,
Kalandpark,
Quadok, terepjárók
Lengőteke, Kötélhúzás
• Focipálya
• Csocsó-asztal, Ping-pong, Asztali léghoki
• Buborékfoci
• Hőlégballonozás
• Vattacukor kóstoló

csaladinap 3A családi nap programja mellett segítünk összeállítani a rendezvény gasztronómiai kínálatát is. A babgulyás, sült kolbász, palacsinta mellett számos ötletünk van, mellyel felejthetetlenné tudjuk tenni ezt a napot. A közös grillezés, nyárson sütés és finom falatok után sok vendégünk később is szívesen tér vissza hozzánk.

- Életkép a cigányéletből - 

Eredeti cigány környezetben, a régi szokásokat felelevenítve bemutatjuk a cigányok kultúráját, mindennapi életét, dalait, táncait.

cigányosan 1Érkezéskor maga a vajda fogadja a vendégeket a cigány falu közepén, a haranglábnál, pogácsával, pálinkával, miközben a cigány nép, a táncosok ekhós szekéren cigányzene mellett, nótázva beszekereznek a faluba. A pergős táncos jelenetek mellett láthatunk munka közben vályogvetőt, fafaragót, kovácsot. A kemencében cipó sül, a nyárson forog a malac, a vendégek pedig a cigány néppel együtt mulatnak, játszva szórakoznak. A felállított asztalokon magyaros hideg falatokkal, a bográcsgulyásból leves-kóstolóval, hordókból folyó borral üthetik agyon éhségüket, szomjukat a Vajda vendégei.

cigányosan 2Asztalra kerül a sültes tál cigánypecsenyével, salátával, majd a híres lángoló pitét is megkóstolhatják a résztvevők. Meggyúlnak a tábortüzek, a cigányok a tűz körül leheveredve tovább mulatnak, jönnek a virtuskodó szóló táncok, a lágy hangú, kicsit szomorkás cigány dalok.

Tréfás játékok, mint a csók a cigány lánynak a kendő alatt, vagy az üveges tánc, a fakanalazás emelik a hangulatot.

Kb. 3 órás programidő 

A program késő délutáni kezdéssel, vacsorával egybekötve ajánlott és kombinálható lovasbemutatóval.

Az Öreg és Új Tanyacsárdában több helyszín áll rendelkezésre, melyek ideálisak tréningek és meetingek megtartására. Válassza a Tanyacsárdát és biztos lehet benne, hogy a meetingre és tréningre fordított ideje és pénze megtérül, hiszen egy nyugodt, technikai eszközökkel jól felszerelt helyszínt választ, ahol a hatékony munkát semmi sem zavarja. Mesterszakácsaink közben gondoskodnak arról, hogy kulináris élvezetekben részesüljenek vendégeink.
Amit kínálunk:
• Négy különböző helyszín (csárdánként) létszámtól függően esetleg meeting a pusztában
• Technikai eszközök biztosítása
• Házi készítésű pogácsa vagy édes sütemény vagy friss gyümölcsök kóstolója a szünetekben
• Frissen főzött Caffé Perté kávé, cappuccino, tea, ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők egész nap

 

öreg Tanyacsárda 1
Mesterszakácsok által elkészített finom ebédmenük
Ingyenes őrzött parkoló
Kiegészítő programok igény szerint

meeting 1

 

Többféle mezőgazdasági programot is kínálunk a mezőgazdaságban jártas szakembereknek vagy a magyar mezőgazdaság iránt érdeklődő külföldi csoportoknak. Idegenvezető segítségével idegen nyelven is lebonyolíthatóak a programok.mezőgazdasági program 1

Az alábbi lehetőségek közül lehet választani:

Gabona (rozs) termőterület bemutatása Lajosmizse környékén
Fóliasátras és szabadföldi gabonaterület (búza, árpa, rozs, köles, lucerna) bemutatása Tiszakécskén
Eperföld megtekintése Lajosmizsén
Alma, szilva, sárgabarack, meggy vagy más termőterület bemutatása Lajosmizse környékén
Ökogazdaság látogatása
Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúra megtekintése pálinkakóstolóval
Libatelep megtekintése Lajosmizse környékén
A Tanyacsárda lipicai lovas telepének megtekintése helyben – Új Tanyacsárda
Szarvasmarhatelep (szürkemarha is) bemutatása Kocséron

A programot igény szerint össze lehet kötni egy kellemes ebéddel/vacsorával az Öreg vagy az Új Tanyacsárdában, esetleg egy lovasbemutatóval is.

Cégeknek rendezvényszervezés határtalanul, akár külső helyszínen is

bemutatkozunk 6Az Öreg és Új Tanyacsárda nem ismer lehetetlent. Gyakoriak nálunk a kisebb, szűkebb körben zajló fontos vállalati megbeszélések, de akkor sem esünk kétségbe, ha több száz, esetleg több ezer fős rendezvényre kapunk felkérést. Kapacitásaink, adottságaink lehetővé teszik, hogy kis szervezéssel gyakorlatilag bármilyen igénynek eleget tudjunk tenni.
Ennek egyik mérföldköve volt az IBUSZ 90. születésnapja 1992-ben, amikor 5000 főt láttunk vendégül. Emellett a másik igazán emlékezetes esemény a Mercedes-gyárnyitó 2012-ben, ekkor 20 külső helyszínen egyszerre kellett helytállnunk. Azóta folyamatosan nő a gyár és nő a létszám, így a 20 fős VIP fogadásoktól a 4.500 fős üzemi gyűlésig biztosítunk rendezvényeket.
A megrendelők elvárásai egyre magasabbak. Korábban elegendő volt a külső helyszínre kitelepüléskor az étel, ital leszállítása, ma viszont már komplett rendezvényszervezési feladatok is társulnak ehhez, például a helyszínen az áram, víz és fűtés biztosítása, a sátor, bútorzat, hang és fénytechnika, dekoráció, hostessek, műsorszervezés… és minden, ami még felmerül.

Köszönjük, hogy elolvasta történetünket. Jöjjön el hozzánk és tiszteljen meg bennünket látogatásával, legyen részese jövőnknek!

Tulajdonosok_1

Polyák Zoltán, Garaczi János, Terenyi István

 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom