Fácán, gyöngytyúk és fürj ételeké a főszerep az Öreg Tanyacsárdában

11:00

2020-02-01

To

2020-02-02

2020. FEBRUÁR 1-2. SZOMBAT-VASÁRNAP

A nyitás hétvégéjén fácánból, gyöngytyúkból és fürjből készítenek ételeket séfjeink, melyek felmelegítik a testet és a lelket egyaránt. Különleges delikát finomságok, melyek a legjobb ételek egyikei, ezért vannak jelen minden híres konyha ünnepi menüsorában. Mi is ezért választottuk az újranyitás alkalmából.

Ízelítőül ételeinkből:

  • Tanyasi húsleves fácánból és gyöngyösből, szárnyas májgaluskával
  • Fácánmell vadász raguval, vadrizzsel
  • Bardírozott töltött fürj erdei gyümölcsraguval, burgonyapuffanccsal
  • Tűzdelt gyöngytyúkcomb szalonnás sült zöldségekkel, almával
  • Spékelt gyöngytyúkmell brindzás (juhtúró) – vadgombás burgonya nudlival, paprikás mártással
  • Gyöngytyúkmell Cheddar sajttal-sonkával töltve, panko morzsában sütve, burgonyapürével, mazsolás almakompóttal
                     
 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom