2022. MÁRCIUS 26-27. szombat-vasárnap
A gomba fogyasztása jótékonyan befolyásolja a koleszterin szintet, csökkenti a vérnyomást, és gátolja a trombózis képződést. Mi mégsem emiatt választottuk hétvégi ételeink főszereplőjévé, hanem mert nagyon szeretjük. Kóstolja meg Ön is! A gombás ételeinken túl választható az étlapunkról bármilyen étel, desszert.
Séfeink a hétvégére az alábbi ínycsiklandó ételeket készítik el az Önök számára:
Leves erdők-mezők gombáiból
Csiperkegomba krémleves pirított zsemlekockákkal
Tejszínes hideg meggyleves csészében
Gombapörkölt vegyes gombákból galuskával
Jércemell java tejszínes laskagombával, burgonyakrokettel
Fokhagymás kacsacombok burgonyapürével, párolt lilakáposztával
Sertés szűzérmék bakonyi gombamártással, galuskával
Egészben sült borjúszűz vajas kucsmagombával, burgonyapürével
Borjúcsülökhús erdei gombaraguval, steakburgonyával
Szarvasbélszín tőkegombával, piros bogyósokkal, sült burgonyával
Vaddisznópörkölt gombákkal, sós burgonyával
Közkívánatra:
Aranygaluska vaníliamártással
Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ
A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.