Pályázat

SOBRI Halnapok az Öreg Tanyacsárdában Márc. 15-17.

20:00

2024-03-15

To

2024-03-17

SOBRI HALNAPOK AZ ÖREG TANYACSÁRDÁBAN
2024. március 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap)

A „Sobri-féle” halászlé már fogalommá vált. Ezekben a napokban e jellegzetes íz mellett még számos hal-ételspecialitást kóstolhatnak a vendégek. A halnapok ételkínálatát, az ételspecialitásokat halétlapon szerepeltetjük, melyet kifejezetten erre az eseményre készítünk el.

Sobri Józsi bácsival évtizedekig együtt főztük a halászlevet és a mai napig az ő receptjét követjük.
A Sobri halászlé titka a ponty, ami soha nem iszapos ízű, a nagybaracskai fűszerpaprika, egy adag humor és csipetnyi kópéság… Józsi bácsi már sajnos nincs közöttünk, de vendégszeretetét és főztjének jellegzetes ízét igyekszünk felidézni erre a hétvégére.

Ízelítő kínálatunkból:

Ropogós haltepertő friss zöldségekkel, makói lilahagymagyűrűvel, csípős paprikakrémmel

„SOBRI” hallé (pontypatkóval) házi gyufatésztával
Filézett pontyhallé házi gyufatésztával
Filézett vegyes hallé (harcsa, ponty) házi gyufatésztával
Filézett harcsahallé házi gyufatésztával
Halbelsőség

Egészben sült halaink:
Süllő roston, egészben sütve petrezselymes burgonyával és tartármártással
Kecsege roston, egészben sütve vajas zöldségekkel és sült burgonyával

Kóstoló a vízalattiak világából:
– Kecsege roston egészben sütve,
– Pontypatkó rántva,
– Bőrén sült fogasszeletek,
– Harcsaszeletek almás bortésztában,
– Köretek: vajas zöldségek, sült burgonya, petrezselymes burgonya, citrusos majonézzel

Pontypatkó rántva, karika sült burgonyával, tartármártással
Pontyszeletek roston gombás paprikás mártással, kapros túrós laskatésztával
Tejfölös harcsafilé szalonnás burgonyával, sült paradicsommal és paprikával
Harcsafilé rántva majonézes burgonyasalátával
Bőrén sült fogasfilé gyümölcsös-joghurtos fejes salátával és édesburgonya-hasábokkal
Grillezett lazacsteak tejszínes laskagombával, vajas burgonyával

… és a kihagyhatatlan csusza és a desszertek:
Túrós csusza szalonnapörccel
Házi madártej szamócafagylalttal
Gesztenyepüré tejszínhabbal

Jöjjön el Ön is és kóstolja meg a finom halételeket!

Javasoljuk, hogy foglaljanak asztalt előre, nehogy lemaradjanak róla!
+36 76 356 010
tanyacsarda@tanyacsarda.hu

 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom