NYITVATARTÁS: MINDEN NAP 11:00 - 21:00 óráig

További menüajánlataink

tanyasi bőségtálLeveskóstoló:
Gemenci gombás szarvas becsinált leves tálban
Sajtos zellerkrémleves fűszeres zsemlekockákkal

Főétel:
Tanyasi bőségtál
, rajta:
- Kemencés libamáj
- Grillezett csirkecomb
- Kemencében sütött sertéscsülök
- Sajttal és sonkával töltött pulykamell rántva
- Puszta spíz
- Rántott gomba
- Tartármártás, gombamártás
- Párolt zöldség, rizs és sült burgonya

Saláta:
Színes saláták vinaigrette öntettel

Ételeink 020Desszertkóstoló:
Tejespite barackízzel, sárgabarack befőttel
Diós-mogyorókrémes labdák amarettos csokoládémártással, tejszínhabrózsával
Mákos palacsinta forró meggymártással

Ha külföldi vendégek érkeznek, akkor szívesen ajánljuk a szarvas becsinált helyett a bográcsgulyást házi csipetkével!

  • mizsei ragulevesMizsei raguleves tejföllel, citrommal, tálban
  • Sültek fatálon:
    - Kolozsvári szalonnába göngyölt mangalicaszűz borsmártással, steak burgonyával
    - Filézett, grillezett jércemell vajas zöldségekkel
    - Juhtúróval töltött gombafejek magvas bundában, fokhagymamártással, párolt rizzsel
  • Friss saláták olívaolajjal
  • Túrós tejespite erdei gyümölcs öntettel

    Ha külföldi vendégek érkeznek, akkor szívesen ajánljuk a raguleves helyett a bográcsgulyást házi csipetkével!

sült libapástétomTányérszervíz formájában (min. 15 fő esetén):

Formában sült libamájpástétom libazsíros toasttal, birsalmapürével és chipssel, paprikás malacfül és nyelvkocsonya citrommal és friss reszelt tormával, libatepertő, Gundel saláta

Sültek:
- Mulard kacsacomb kemencében sütve, párolt káposztával
- Mandulás pisztrángfilé püréburgonyával, remulád mártással

Ételeink 019Friss vegyes saláta
Túrós-mazsolás palacsinta eperfagylalttal és áfonya öntettel

Igény esetén levessel színesíthetjük a menüt. pl. zöldborsókrémleves túrós stanglival

Tányérszervíz formájában (min. 15 fő esetén):

Előétel:
Rebarbaralekváros libamáj zserbó pirított dióval, citromolajos salátacsokorral
Maldon-sóágyon érlelt lazactekercs mentás-vodkás klementinnel, olívás sült ananásszal
Mangalicakocsonya füstölt fürjtojással, frissen reszelt tormával

Leves:
Fácán eszencia májával dúsított gyömbéres pászkagombóccal, formázott zöldségekkel

Főétel:
Töltött bőrös malactekercs, rozmaringos-birsalmás árpagyönggyel, vöröskáposzta-lekvárral
Formázott, párolt szarvas comb burgonyapudinggal, szegfűgombaraguval
Zöldséges csirkeérmék bambusz nyárson grillezett cukkini kanapén, kakukkfüves-tejszínes jussal

Desszertkóstoló:
Diós –mogyorókrémes labdák szilvás csokoládékéregben, konyakos cigánymeggyel
Fehér csokoládéhab málnával

Ha külföldi vendégek érkeznek, akkor szívesen ajánljuk a fácánleves helyett a gulyást házi csipetkével!

 
 
hungaryGermanEnglish

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben olvashat ide kattintva >>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépére annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön számára. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngészőjének beállításában tilthatja le.

Bezárom